They're My Best Buddies

Thursday, 28 July 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG...CEPAT!!

Salam..Salam..Salam...!!


Cari punya cari...sekali terjumpa BLOG budak baru nak belajar ni pula (",)

Wahai kawan-kawan BLOGger...bila sebut pasal cari ni..aku sangat-sangat suka nak perluaskan maksud CARI tu apa :
Sebenarnya kalau nak buka kamus untuk mencari maksud CARI tu mesti tak dapat..hahaha..kebanyakan kamus (buku atau online) akan memberi penjelasan tentang penggunaan cari. Huh..payah juga kan nak tahu apa maksud cari tu. So, macam mana nak tahu maksudnya..?? Aku cuba terangkan secara ringkaslah maksud cari tu mengikut definisi aku sendiri (rasa-rasanya ramai yang dah tahu)

CARI ialah perbuatan atau usaha untuk mendapatkan sesuatu.

Jadi kawan-kawan, cepat-cepat CARI jalan untuk dapatkan Traffic Blog yang best dengan menyertai event kat atas tu (klik je banner bro BEN ASHAARI tu) Good luck..!! Moga BLOG anda akan diterjah..yiehaaa!!


Post a Comment