They're My Best Buddies

Sunday, 31 July 2011

Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan 1432H



Ahlan Wa Sahlan..Selamat Datang wahai bulan Ramadhan..!! Alhamdulillah, akhirnya Ramdhan datang lagi. Dan alhamdulillah sebab aku masih diberi peluang untuk menempuh Ramadhan sekali lagi.

Lepas Maghrib tadi memang dah tercongok depan tv tu. Tak sabar nak tengok pengumuman puasa. Walaupun dah boleh agak memang puasa jatuh pada esok hari, tapi rasa teruja nak tengok Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja tu bagi announcement.

Tahun ni tahun ke-3 aku menyambut ulangtahun kelahiran dalam bulan puasa. Hmm..apa plan aku tahun ni ek..? Tahun lepas, tak dapat buat apa-apa sebab OFF puasa (nikmat dan kelebihan wanita..huhu..) Tahun sebelum tu best sangat sebab celebrate kat surau. 1st puasa kot..!! Tahun ni harap-harap tak OFF puasa. Boleh la buat solat sujud syukur (moga-moga berkesempatan..amin..)
Post a Comment